Odwiedzając naszą stronę zgadzają się Państwo na używanie ciasteczek (cookies) w celu optymalizacji jej pracy.

Contact

mail@gemini-theme.com
+ 001 0231 123 32

Follow

Info

All demo content is for sample purposes only, intended to represent a live site. Please use the RocketLauncher to install an equivalent of the demo, all images will be replaced with sample images.

  1. Bank Żywności w Pile realizował Program Operacyjny Pomoc Żywnościowa Podprogram 2018 współfinasowany z Europejskiego Funduszu Pomocy Najbardziej Potrzebującym, którego celem było zapewnienie najuboższym mieszkańcom Polski pomocy żywnościowej oraz uczestnictwa w działaniach w ramach środków towarzyszących w okresie wrzesień 2018 – czerwiec 2019.
  2. Osoby potrzebujące otrzymały bezpłatnie artykuły spożywcze:
  • warzywne i owocowe (groszek z marchewką, fasola biała, koncentrat pomidorowy, buraczki wiórki, powidła śliwkowe);
  • skrobiowe (makaron jajeczny, makaron kukurydziany bezglutenowy, ryż biały, kasza gryczana, herbatniki maślane),
  • mleczne (mleko UHT, ser podpuszczkowy dojrzewający),
  • mięsne (szynka drobiowa, szynka wieprzowa mielona, pasztet wieprzowy, kabanosy wieprzowe, filet z makreli w oleju),
  • cukier (cukier biały, miód wielokwiatowy),
  • tłuszcze (olej rzepakowy),
  • dania gotowe (gołąbki w sosie pomidorowym).
  1. Współpracowaliśmy z 2 Organizacjami Partnerskimi Lokalnymi z terenu województwa wielkopolskiego.
  2. Pomoc żywnościowa trafiła do 1 122 osób znajdujących się w trudnej sytuacji życiowej z terenu województwa wielkopolskiego. Wydaliśmy osobom potrzebującym:

o 44 2227 ton żywności;

o 4 189 paczek żywnościowych;

  1. W ramach Podprogramu 2018 realizowaliśmy również działania towarzyszące skierowane do osób korzystających z pomocy żywnościowej. W ramach tych działań przeprowadziliśmy łącznie 0 warsztatów edukacyjnych, w których wzięły 0 osoby
  2. Rodzaje warsztatów:·        

Ekonomiczne -0 spotkań dla 0 uczestników

    • Żywieniowe – 0 spotkań dla 0 uczestników
    • Kulinarne – 0 spotkań dla 0 uczestników
    • Niemarnowanie żywności – 0 spotkań dla 0 uczestników